VolkerWessels nieuwe Branche Ambassador Guruz

8 december 2022

Guruz is bijzonder trots en blij om VolkerWessels te mogen verwelkomen als Branche Ambassador in de sector techniek.

VolkerWessels is een toonaangevend, technologisch concern met focus op bouw, telecom, energie en infrastructuur. Het bedrijf is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 verschillende werkmaatschappijen.

VolkerWessels is actief in het oplossen van belangrijke maatschappelijke thema's zoals de bouw van woningen om het woningtekort te verhelpen, de vervanging van verouderde infrastructuur om Nederland bereikbaar te houden, het vormgeven en faciliteren van de energietransitie en het klimaat-adaptief maken van onze steden en natuur. VolkerWessels speelt dus een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. 

Met de specialisten van VolkerWessels gaan wij in beeld brengen hoe dat precies in zijn werk gaat, die energietransitie. Wij krijgen er nu al energie van!



Wat houdt dat nu in Branche Ambassador? Als je Guruz Branche Ambassador bent, dan ben je een prominente speler in de sector waarvoor er online gastcolleges worden gemaakt. Je draagt significant bij in de sector waar je werkt, maar ook aan de missie van Guruz. Dit door zelf minimaal vijf online gastcolleges te maken over één, of meerdere onderwerpen.

Het is dan ook mede dankzij de Branche Ambassadors dat Guruz “gas” kan geven op de missie. We zijn VolkerWessels bijzonder dankbaar!

Met Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz (non profit stichting) maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen Groep en DIT Personeel.